WeibelWeibel Zwitsers zitmeubilair

Stoffen salonzetel met chaise longe en zicht op zee

Perfecte zitkwaliteit als ultieme doel

WeibelWeibel is het geesteskind van de broers Johannes en Lukas Weibel. Met hun Zwitserse meubellabel combineren ze esthetiek, zitkwaliteit op maat en duurzame productie in een collectie zitmeubelen die zowel ergonomisch als aantrekkelijk zijn. De ultieme ambitie? De beste materialen, handwerk en de modernste technologie samenvoegen tot eigentijdse sofa’s en fauteuils met een uitmuntend zitcomfort en lange levensduur.

De combinatie van esthetiek en ergonomie loopt als een rode draad door alle ontwerpen. Voor de broers Weibel is design namelijk een holistisch begrip dat loopt van het ontwerp over de productie en de stoffering tot onzichtbare technieken en ergonomie. Ze verwoorden het als volgt: “Bij de aankoop van een bank kijken klanten uiteraard eerst naar hoe die bank eruitziet, maar het is pas als ze erop gaan zitten dat ze ontdekken of die bank ook effectief zo goed zit als het uiterlijk doet vermoeden”.

Overtuigd?

Als u op zoek bent naar de perfecte WeibelWeibel zetel voor uw thuis, dan bent u bij Villa Interno aan het juiste adres.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de zetel die het beste bij uw stijl en behoeften past. U kunt de zetels ter plaatse testen en zelf ervaren hoe comfortabel ze zijn.