Totaalrenovatie
op hoog niveau

Uw renovatie volledig in onze handen

U droomt van een nieuw, luxueus interieur waar het altijd heerlijk thuiskomen is? Maar u krijgt klamme handen bij het werk dat erbij komt kijken? Villa Interno tilt uw interieur naar het hoogste niveau en ontzorgt u daarbij helemaal. Van het ontwerp tot de materiaalkeuze, de uitvoering en de opvolging. Van uw woonkamer, bureau, dressing, keuken of badkamer tot uw volledige woning. Kom kennismaken met onze persoonlijke all-in-aanpak!

Samen uw plannen bespreken?

  • Renovatie van een landelijke woning naar moderne stijl door VIlla Interno

Alles begint met luisteren

Elke totaalrenovatie beginnen we met een goed gesprek. Staat u graag in de keuken? Of relaxt u liever in de zetel met een goed boek of een glas wijn? Of allebei?

En welke specifieke verwachtingen, dromen en ideeën hebt u voor de renovatie van uw interieur? Met uw antwoorden gaan onze interieurarchitecten aan de slag.

Mogen we naar u luisteren?

Zorgeloos verbouwen

Zijn ontwerp en budget goedgekeurd? Dan nemen wij de uitvoering volledig uit uw handen. Met één aanspreekpunt en continue opvolging. We zorgen dat onze vaste aannemers mooi op elkaar volgen, waken over de juiste uitvoering en houden u op de hoogte van de voortgang.

We doen de zaken trouwens graag grondig. Daarom keren we bij totaalrenovaties terug tot de ruwbouw en gaan we door tot aan de schilderwerken, gordijnen en verlichting. Voor een interieur op maat!

Meubels als finishing touch

Een totaalrenovatie van het allerhoogste niveau? Daar horen exclusieve designmeubelen bij die comfort, elegantie en functionaliteit met elkaar verzoenen.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Heule. We tonen er onder meer de collecties van prestigieuze meubelmerken als Poliform, More, Walter Knoll en Intertime.

IT’S ALWAYS THE SMALL DETAILS
THAT MAKE THE BIG PICTURE