Armaturen en spots van Trizo21

Handgemaakte architecturale verlichting uit België

Trizo21 werd in 2001 opgericht door Bruno Van Meenen. Nu twintig jaar later staat deze Belgische verlichtingsfabrikant bekend om zijn eigentijdse verlichtingsarmaturen in massief aluminium en messing. Zowel het ontwerp als de productie van de verlichting gebeuren volledig in eigen huis, waardoor de kwaliteit, technische perfectie en afwerking nauwgezet opgevolgd kunnen worden.

Het gamma van Trizo21 omvat zowel wand- en plafondspots als tafellampen, vloerlampen, hanglampen en tracks voor winkels, kantooromgevingen en woningen. Ledtechnologie zorgt enerzijds voor een uitstekende lichtkwaliteit en anderzijds voor een laag elektriciteitsverbruik.

Alle armaturen uit het gamma worden handgemaakt in België, met veel zin voor innovatie, comfort en ecologie. Daarbij vertrekt Trizo21 altijd vanuit de overtuiging dat architecturale verlichting eerder bescheiden en ontdaan van alle overbodige franjes moet zijn. De focus ligt dan ook niet op indrukwekkende ontwerpen, maar op verlichting die tegelijk smaakvol, strak, optimistisch en praktisch is.