Refined interiors
sinds 1991

Familiebedrijf met neus voor verfijnde topkwaliteit, design en detail

In 1991 richtte Filip Van Laeken Villa Interno op vanuit het hobbyatelier van zijn vader. Wat begon met het verkopen van meubelen groeide al snel uit tot de creatie van uitgepuurd maatwerk. Vandaag is met zoon Dries en dochter Lieselot ook de tweede generatie aan boord en is Villa Interno uw uitgelezen partner voor keukens, maatwerk en meubels van het allerhoogste niveau.

Het familiale karakter van het bedrijf vertaalt zich in het persoonlijke advies en de individuele benadering van elk project. De ambitie is daarbij altijd om ongeëvenaarde interieurs met de juiste sfeer te creëren en zo van elk huis een echte thuis te maken.

Contacteer ons vrijblijvend

Alles begint met luisteren

Elk project is anders. En elke klant heeft andere wensen. Daarom is een persoonlijk gesprek altijd de eerste stap.

Ontwerp

Onze interieurarchitecten vertalen de ‘briefing’ in een moodboard, tekenen en verzorgen tot slot een 3D-render die tot de verbeelding spreekt.

Advies

Keuzes maken … gemakkelijk is het niet. Samen vergelijken we alle mogelijke materialen, afwerkingen en kleuren. Rekening houdend met uw levensstijl nemen we samen de juiste beslissingen.

Offerte

Een aangename samenwerking is voor ons een must. We gaan dan ook pas van start als de offerte helemaal op punt staat. Zo weet u perfect waar u zich kan aan verwachten.

Productie

We produceren alle maatwerk in ons eigen atelier. Met de nieuwste technieken, oog voor detail en vele jaren hoogstaand vakmanschap.

Uitvoering

De plaatsing laten we enkel over aan onze eigen mensen. Zo houden we controle over de ongeëvenaarde kwaliteit.