Exclusieve keukens
op úw maat

Tijdloze keukens voor ultiem thuis- en luxegevoel

Iedere keuken die wij maken is uniek en onderscheidt zich van elke andere keuken. We gaan voor niet minder dan een authentiek wowgevoel. Met verfijnde keukens als sfeervolle ruimtes om in te eten en te koken, maar net zo goed als inspirerende ontmoetingsplekken vol finesse, luxe en klasse om uw vrienden, familie en relaties in te ontvangen.

Contacteer ons vrijblijvend

Op en top maatwerk en vakmanschap

De combinatie van luxe, gezelligheid, geborgenheid en functionaliteit is de rode draad doorheen al onze ontwerpen. Dat bereiken we met absoluut maatwerk, de allerbeste materialen en zin voor de kleinste details. De productie met de nieuwste technieken houden we volledig in eigen huis, de plaatsing geven we enkel in handen van onze eigen ervaren teams.

Contacteer ons vrijblijvend

Designkeukens in uw stijl en smaak

Onze interieurarchitecten vertrekken van uw wensen, voorkeuren en levensstijl. Luisteren is bij ons altijd de eerste stap, zoals dat eigen is aan een familiebedrijf. Een minimalistische designkeuken in een moderne nieuwbouw? Een strakke, zwarte keuken in loftstijl? Of liever een warme, tijdloze keuken met karakter en een ziel in een gerenoveerd herenhuis? Kookeiland met geïntegreerde eettafel, wijnkoeler, designverlichting of misschien wel een bureau? Met uw antwoorden trekken onze ontwerpers naar de tekentafel. Hun 3D-renders brengen uw exclusieve droomkeuken vervolgens weer een stukje dichterbij. Living the dream…

Contacteer ons vrijblijvend

Topkwaliteit in hart en nieren

In 1991 maakte Filip Van Laeken zijn eerste meubels. Met veel zorg, geduld en aandacht voor elk detail. Dertig jaar later laat Villa Interno bij de productie van zijn keukens nog altijd niets aan het toeval over. De ambitie is en blijft om high-level keukens op maat te creëren die uitblinken door hun hoogstaande vakmanschap, hun verfijnde klasse, hun geraffineerde afwerking en de premium kwaliteit van de gebruikte materialen. Van sokkel tot werkblad, van de toestellen tot de kasten en de fronten. Met aandacht voor blijvende schoonheid en oog voor de stijl van uw woning.

IT’S ALWAYS THE SMALL DETAILS
THAT MAKE THE BIG PICTURE