Interieurs die tot de
verbeelding spreken

Geraffineerd maatwerkmeubilair met klasse

Een interieur in lijn met uw persoonlijke smaak dat finesse, luxe en vakmanschap uitstraalt? Een kolfje naar de hand van Villa Interno. Wij creëren verfijnde interieurs in harmonie met uw stijl en smaak. Geheel op uw maat vervaardigd in ons atelier met de beste materialen, perfect afgewerkt en één met de ruimte.

Contacteer ons vrijblijvend

Van maatkasten tot haardwanden

Standaard is bij ons nooit de standaard, integendeel. Alles wat we produceren, is op en top maatwerk. We streven naar een interieur dat het verschil maakt door het hoge niveau van de materialen en afwerking.

Wat onze interieurarchitecten zoal ontwerpen? Kastenwanden met opbergruimte en frivole details, strakke haardwanden, praktische dressings en vestiaires. Net als kasten op maat voor de wasplaats of garage en tijdloze badkamermeubels.

De rode draad? Stevige basismaterialen, stijlvolle afwerking en creativiteit tot in elk detail.

Contacteer ons vrijblijvend

 

 

Interieurdesign van A tot Z

Uw woning ziet er prachtig uit aan de buitenkant, maar heerst binnen ook de juiste sfeer? Ook dat is maatwerk. Onze interieurontwerpers experimenteren en combineren tot alles goed zit. In één ruimte of in uw volledige woning. Met high-end meubels, verlichting, tapijten, gordijnen en kunst enerzijds, met interieurschrijnwerk op maat anderzijds. In een afwisseling van tinten, materialen en afwerkingen. Voor een verfijnd interieur dat decennia later nog altijd even inspirerend en elegant is.

Kom inspiratie opdoen en kennismaken in onze vernieuwde exclusieve toonzaal in Heule Kortrijk.

Contacteer ons vrijblijvend

 

 

40 JAAR MEESTERSCHAP IN
INTERIEURONTWERP EN PUUR MAATWERK